24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia 6 Hands-On @ΜWC 2017 “Τεχνολογικά… υπέροχο”!

    Το Nokia 6 πρόκειται για ένα high-end smartphone που σε καμία περίπτωση δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο… Αν και αρχικά η Nokia είχε τονίσει ότι πολύ δύσκολα θα το βλέπαμε στην Ευρώπη, οι πραγματικά εξαιρετικές πωλήσεις του στην αγορά της Κίνας έκαναν την HMD Global να αναθεωρήσει τις απόψεις της, για αυτό και στο κοντινό μέλλον θα το δούμε και στα δικά μας μέρη.

    Nokia 6 B (1) (Large)

    To Nokia 6 ξεχωρίζει αμέσως για το premium και sleek design του και την εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή του. Το Nokia 6 ανήκει στη high-end κατηγορία, για αυτό και διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών IPS LCD  με ανάλυση στα 1080p και στην καρδιά του βρίσκεται ένα Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 SoC με 3 ή 4GB RAM, το οποίο αναλαμβάνει να τα βγάλει πέρα στα… δύσκολα (και σίγουρα για να έχει σημειώσει τόσο καλές πωλήσεις δεν τα πηγαίνει κι άσχημα), ενώ το team της Nokia έχει επιλέξει γι αυτό τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά κατασκευής (παίζει πολύ με το μέταλλο). Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έρχεται με main camera sensor στα 16MP και μπροστινή selfie cam, ενώ παράλληλα ο ήχος του φέρει μία πινελιά από Dolby Atmos, προσφέροντας ένα άκρως δυναμικό αποτέλεσμα!

    Nokia 6 (3) (Large)

    Nokia 6 B (2) (Large)

    Δείτε το hands-on που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Σκιάννης, έτσι ώστε να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για το “μεγάλο” των Nokia smartphones! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles