21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia 8110 4G Hands-On video @ΜWC 2018: “Back to the Future”!

    H Nokia ύστερα από την τεράστια επιτυχία της ανανεωμένης έκδοσης του 3310 αποδείχθηκε ότι η επανεμφάνιση του γνωστού feature phone δεν ήταν απλώς ένα “πυροτέχνημα” για συλλεκτικούς λόγους, καθώς τα feature phones της αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του core business της HMD Global. Για αυτό και η νέα πρόταση της που παρουσιάστηκε στο press event της φινλανδικής εταιρείας μας θυμίζει λίγο από τα πρώτα χρόνια της mobile τεχνολογίας, την εποχή που τα κινητά τηλέφωνα εκτελούσαν τις βασικές λειτουργίες ενός τηλεφώνου κι δεν είχαν καθόλου… “smart” features.

    bty

    Ωστόσο, με την περίπτωση του 8110 4G, η Nokia πρόσθεσε μία πινελιά από smart features στο feature phone της, καθώς υποστηρίζει Google Search, Maps, Google Assistant, αλλά και μία σειρά από social apps όπως είναι το Facebook και το Twitter. Σε ότι έχει να κάνει με τα specs αυτά είναι πολύ basic, καθώς έρχεται με κάμερα 2MP, επεξεργαστή Snapdragon 205, 512MB RAM, 4GΒ αποθηκευτικού χώρου και κυρτή οθόνη QVGA (ναι, στο ερώτημα εάν υπάρχει το φιδάκι, η απάντηση είναι καταφατική)! Παράλληλα, έχει μπαταρία 1500mAh, πράγμα που σημαίνει 9 ώρες VoLTE κλήσεων και 25 μέρες σε stand by mode. Η “μπανάνα¨της Nokia θα κάνει την εμφάνιση της σε δύο χρώματα (κίτρινο και μαύρο) και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο. Πάρτε μία πρώτη γεύση από τις δυνατότητες της στο hand-on video που ακολουθεί...

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles