21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Nokia HERE maps για Samsung Galaxy smartphones!

    Η Nokia ανακοίνωσε πως η εφαρμογή χαρτών HERE που έχει αναπτύξει θα είναι πλέον διαθέσιμη και σε Android beta app, μόνο για τα smartphones της οικογένειας Galaxy της Samsung. 

    nokia-here-maps-samsung-galaxy

    Και κάπως έτσι ένας… ανταγωνιστής των Google Maps εισέρχεται στον κόσμο του Android, από τη Samsung, που, εδώ και καιρό, μας έχει δείξει ότι ΔΕΝ μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μόνο η… Google, οι εφαρμογές και το λειτουργικό της.

    Η είδηση έρχεται μετά την ανακοίνωση συνεργασίας των δύο εταιρειών, φέρνοντας τους Nokia HERE maps στις Tizen smart devices της Samsung, όπως το νέο έξυπνο ρολόι Gear S που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, ενόψει της IFA 2014. Το Gear S θα μπορεί να γίνεται pair με τα Galaxy smartphones και να συγχρονίζονται τα routes ανάμεσα στις δύο συσκευές για ασύγκριτη ευκολία στην πλοήγησή σας.

    Οι χάρτες της Nokia περιλαμβάνουν χαρτογράφηση πάνω από 190 χωρών, φωνητικές turn-by-turn οδηγίες πλοήγησης, public transit data, αλλά και πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό τους, ωστόσο, είναι ότι επιτρέπουν την πλοήγηση ακόμη και δίχως την ύπαρξη ενεργούς σύνδεσης Internet (μέσω GPS) χωρίς να χρειάζεται να έχετε κατεβάσει από πριν το κομμάτι των χαρτών που σας ενδιαφέρει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles