18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 1520. Επίσημο το μεγαλύτερο (και καλύτερο) Windows Phone

    Μετά από φήμες μηνών, το Nokia World του Abu Dhabi, που πραγματοποιείται σήμερα, αποτελεί την καλύτερη αφορμή για την ανακοίνωση του Lumia 1520, του μεγαλύτερου (και καλύτερου) Windows Phone που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

    Έχει οθόνη με μέγεθος 6 ίντσες και ανάλυση 1080p, αποτελώντας την πρώτη συσκευή της αγοράς που εκμεταλλεύεται πλήρως τη νέα αναβάθμιση των Windows Phone 8 που υποστηρίζει αυτά τα χαρακτηριστικά. Και φυσικά μετά την εξαγορά της Nokia από τη Microsoft, δε θα περιμέναμε τα πράγματα να είναι διαφορετικά…

    Nokia-Lumia-1520-01

    Η “τεράστια” οθόνη της συσκευής προσφέρει extra χώρο στην αρχική της οθόνη για περισσότερα live tiles, τα οποία τώρα πια, χάρη στο Update 3 των WP8, μπορούν να αυξομειωθούν στο μέγεθος.

    Η συσκευή διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.26GHz, με 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD, καθώς και κάμερα 20MPixels PureView με BSI f/2.4 Zeiss lens, οπτικό σταθεροποιητή οθόνης, 2x zoom και τη νέα εφαρμογή Nokia Camera. Η μπαταρία της φτάνει τα 3,400mAh, ενώ υποστηρίζεται η ασύρματη φόρτιση μέσω Qi.

    Ακολουθώντας το γνώριμο σχεδιασμό της Nokia στα Lumia phones είναι κατασκευασμένο από ένα μόνο κομμάτι πολυανθρακικού υλικού, ενώ, για πρώτη φορά στη σειρά Lumia, το μαύρο μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυανθρακικό που του προσφέρει ένα ματ τελείωμα σε αντίθεση με το glossy χαρακτήρα των υπόλοιπων μοντέλων.

    nokia-lumia-1520-02

    Στο κομμάτι του software το νέο χαρακτηριστικό Storyletter συνδυάζει τους Here Maps της Nokia με τις φωτογραφίες σας, τοποθετώντας αυτές καθώς και τα video σας στο χάρτη όπου τα έχετε τραβήξει, ενώ το Beamer σας επιτρέπει να προβάλλετε το περιεχόμενο της οθόνης του Lumia 1520 σε οποιαδήποτε οθόνη υποστηρίζει HTML5.

    Το Nokia Lumia 1520 θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, κίτρινο, μαύρο και άσπρο χρώμα και θα κυκλοφορήσει έως τα τέλη του έτους, σε τιμή που θα προσεγγίζει τα 749 δολάρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles