18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 928. Αποκλειστικά από την Verizon τον Απρίλιο!

    Η Nokia κυκλοφόρησε το Lumia 920 τον περασμένο Νοέμβριο (στην χώρα μας καταφτάνει πάντως στις 26 Μαρτίου) στις ΗΠΑ και την αποκλειστική διάθεση του είχε η AT&T. Σύμφωνα με διαρροές, η αντίπαλος της AT&T, Verizon, αναμένεται σύντομα να διαθέσει στις ΗΠΑ μία βελτιωμένη έκδοση του Lumia 920.

    Το νέο Lumia 928 θα κάνει την εμφάνιση του τον ερχόμενο Απρίλιο και αναμένεται να διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών τεχνολογίας OLED με αλουμινένιο περίβλημα που θα του επιτρέψει να είναι πιο λεπτό και κ0μψό και συνάμα να έχει περισσότερο “premium” αίσθηση. Η κάμερα των 8,7 Μegapixels PureView αναμένεται επίσης να έχει βελτιώσεις και θα συνοδεύεται από Xenon και LED flash. Κατά τα άλλα δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλες αλλαγές που να αφορούν στο hardware (αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό review που πραγματοποιήσαμε στο DigitalLife.gr για να πάρετε μία ιδέα για τις δυνατότητες της εξαιρετικής συσκευής της Nokia).

    Θυμίζουμε ότι το Nokia Lumia 928 θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο και αποκλειστικά από την Verizon, οπότε οι πιθανότητες να το δούμε στην Ευρώπη και κατά συνέπεια στην χώρα μας, είναι μάλλον λίγες.

    Nokia Lumia 720 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles