18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    NoPhone. Ένα ακόμη project του Kickstarter που δε θα πιστεύετε…

    Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε για ένα project στο Kickstarter που… δεν πιστεύουμε ότι συναντήσαμε μπροστά μας. Η περίφημη “πατατοσαλάτα”, το “μεγαλύτερο ανδρικό μόριο” στον κόσμο και άλλες εκστρατείες του δημοφιλούς crowdfunding site μάς έχουν κάνει να σηκώσουμε το φρύδι με απορία. Κι όμως, ακόμη ένα τρελό project με την ονομασία NoPhone κάνει τώρα την εμφάνισή του.

    NoPhone

    Πρόκειται για μία συσκευή που μοιάζει με smartphone, μόνο που δεν είναι. Έχει την εμφάνιση ενός τηλεφώνου, αλλά στόχος του δεν είναι να σας φέρει σε τηλεφωνική ή διαδικτυακή επαφή με τους ανθρώπους αλλά μόνο σε… πραγματική.

    Στην ουσία, πρόκεται για ένα dummy τηλεφώνου 5,5 ιντσών, που μπορεί να λειτουργήσει ως “placebo”, όταν αισθάνεστε ότι έχετε την ανάγκη να κρατήσετε ένα.. πραγματικό τηλέφωνο. Οι απόψεις, μάλιστα, κάποιων από τους testers είναι χαρακτηριστικές. “Χάρη στο NoPhone δεν έστειλα μεθυσμένη μηνύματα στο πρώην αγόρι μου για μία ολόκληρη εβδομάδα” ανέφερε μία κοπέλα, προσπαθώντας να πείσει για τη χρησιμότητα της συσκευής.

    Το NoPhone κοστίζει 12 δολάρια, ενώ, αν θέλετε το… selfie upgrade με ανακλαστικό αυτοκόλλητο στο εμπρόσθιο μέρος του, η τιμή ανεβαίνει στα 18. Περισσότερα στη σελίδα του Kickstarter, όπου η συσκευή δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη το ποσό που απαιτεί για τη χρηματοδότησή της, αλλά… μην αποκλείετε να τα καταφέρει!

    Α, και κάτι τελευταίο, ιδού ένας συγκριτικός πίνακας που συγκρίνει το NoPhone με ένα iPhone 6. Χμμμ…

    iphone-6-vs-noPhone

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles