20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Νοσταλγικά vibes από την Samsung… Ανακοίνωσε το Galaxy Z Flip5 Retro!

    Είναι γνωστό ότι η Samsung διαθέτει μια πλούσια ιστορία στον κόσμο των smartphones, έχοντας κυκλοφορήσει πολλά εμβληματικά μοντέλα. Ένα από αυτά είναι και το ιστορικό Samsung E700, ένα flip phone που έκανε την εμφάνιση του πίσω στο μακρινό 2003. Ο κορεατικός γίγαντας της τεχνολογίας, θέλοντας να «τιμήσει» το E700 δημιούργησε μια special edition του… τρισέγγονου του, Galaxy Z Flip5.

    H συγκεκριμένη ειδική έκδοση ονομάζεται Galaxy Z Flip5 Retro και ουσιαστικά είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να θυμίζει τα χρώματα του Samsung E700. Ειδικότερα, η εν λόγω έκδοση διαθέτει τα χαρακτηριστικά μπλε και ασημί χρώματα του E700, ενώ μάλιστα έρχεται μια σειρά από Old-school επιλογές στα γραφικά του User Interface, μαζί με ένα cityscape animation στην Flex Window cover screen. Η Samsung κυκλοφορεί το τηλέφωνο της σε μια άκρως retro-nostalgia συσκευασία, μαζί μάλιστα με stickers λογότυπα από το παρελθόν της ιστορικής εταιρείας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η κάθε έκδοση του Galaxy Z Flip5 Retro θα είναι αριθμημένη, προσδίδοντας έτσι έναν χαρακτήρα συλλεκτικότητας στα εν λόγω μοντέλα.


    Όπως έγινε γνωστό, το Galaxy Z Flip5 Retro θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες στην Νότιο Κορέα από την 1η Νοεμβρίου, όπως επίσης και στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ισπανία και στην Αυστραλία από τις 2/11. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παραγγείλουν από το official website της Samsung, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με την τιμή του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles