15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Nothing: Νέα προϊόντα στον… ορίζοντα – Καθ’ οδόν τα Ear (3)

    Τα teasers της Nothing είναι συνήθως ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ή μια πρόκληση για να αποκωδικοποιήσουμε ένα μήνυμα. Το πιο πρόσφατο video δεν αποτελεί εξαίρεση. Η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο κυκλοφόρησε ένα teaser στα social media, υποδεικνύοντας δύο νέα προϊόντα που έρχονται σύντομα. Αν και η Nothing δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα ονόματα αυτών των προϊόντων, φαίνεται ότι ένα από αυτά θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι τα Nothing Ear (3).

    Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, το teaser video που κυκλοφόρησε από την εταιρεία δείχνει ένα βάτραχο που πηδάει πάνω από ένα μαύρο σκαθάρι, προσφέροντας μας μια γεύση για το τι έρχεται. Το μαύρο σκαθάρι ήταν η επίσημη μασκότ των Nothing Ear (2). Έτσι, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το επερχόμενο προϊόν θα είναι τα Ear (3). Όσον αφορά τον κίτρινο βάτραχο, μπορεί να γίνει η μασκότ για τα ακουστικά της επόμενης γενιάς ή για κάτι εντελώς διαφορετικό, όπως over-the-ear headphones, για παράδειγμα.

    Σύμφωνα με τη Nothing, αυτό το επερχόμενο προϊόν θα είναι “ένα μεγάλο άλμα”, εξού και ο βάτραχος. Μπορούμε να αναμένουμε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα Ear (3) με καλύτερους οδηγούς και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

    Τα Ear (2) εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο του περασμένου έτους και έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που η Nothing ανανέωσε τη σειρά των ακουστικών της. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει κανένα στοιχείο για τα επερχόμενα ακουστικά μέσω των teasers. Ωστόσο, τα Ear (3) πιθανότατα θα φέρουν την αξιοπρόσεκτη διαφανή σχεδιαστική γλώσσα της Nothing.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles