22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Nothing Phone 2a: Guest εμφάνιση στο MWC 2024 – Πάρτε μια πρώτη γεύση

    Είναι γεγονός ότι το Nothing Phone έχει γίνει πολύ δημοφιλές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και υπάρχει καλός λόγος για αυτό. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει 2 smartphones – τα Nothing Phone (1) και Phone (2) και ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια ακόμη συσκευή – το Phone 2a – που προορίζεται για καταναλωτές που αναζητούν μια πιο οικονομική συσκευή. Ενώ το λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαρτίου, το Phone 2a της εταιρείας έκανε μια special εμφάνιση στο MWC 2024.

    Δείτε τη συσκευή παρακάτω:

    Η τελευταία προσθήκη της Nothing αποτελεί μια budget-friendly συσκευή, που έρχεται με ένα ξεχωριστό design -όπως και οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας-, με διπλές πίσω κάμερες στο πάνω μέρος και Glyph lights. Σύμφωνα με τις διαρροές, θα κυκλοφορήσει σε δύο αποχρώσεις -dark grey και λευκό- με ξεχωριστό σχεδιασμό που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Το κινητό είναι εφοδιασμένο με ένα MediaTek Dimensity 7200 Pro chipset, εξασφαλίζοντας ομαλό performance. Διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών, με refresh rate 120Hz και όσον αφορά το camera setup, έρχεται με κύριο αισθητήρα 50MP και μια μπροστινή κάμερα 32MP.

    Η οριζόντια διπλή διάταξη κάμερας αναμένεται να παρέχει στους χρήστες αξιοπρεπή φωτογραφική εμπειρία. Τρέχει με το Nothing OS 2.5 το οποίο βασίζεται στο Android 14, και είναι έτοιμο να προσφέρει user-friendly interface.

    Το διαφανές πίσω μέρος της συσκευής είναι ένα standout feature, που επιδεικνύει την καινοτόμο προσέγγιση της συσκευής στον σχεδιασμό. Έχει 8GB RAM και 128GB storage, εξασφαλίζοντας αρκετό χώρο για εφαρμογές, φωτογραφίες και άλλα. Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 7200 υπόσχεται μια ισχυρή απόδοση, η οποία υποστηρίζεται από μια μπαταρία των 5000 mAh.

    Το Nothing Phone (2a) αναμένεται να φτάσει στην Ευρώπη στην τιμή των 400 περίπου ευρώ, αποτελώντας μια ελκυστική επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν μια προσιτή συσκευή με εντυπωσιακό σχεδιασμό. Το νέο κινητό θα παρουσιαστεί επίσημα στις 5 Μαρτίου 2024.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles