15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Nothing Phone (2a): Νέες διαρροές για το νέο smartphone της Nothing!

    Το Nothing phone αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη και εναλλακτική συσκευή, η οποία έχει αποκτήσει μια μικρή αλλά φανατική community. Το next-big thing της Nothing είναι το 2a, το οποίο μάλιστα όπως ακούγεται ενδέχεται αν αποκαλυφθεί στο MWC της Βαρκελώνης. Ωστόσο, επειδή το Mobile World Congress έχει μπροστά του ακόμα σχεδόν 2 μήνες, ήδη οι leakers έχουν στρωθεί στη δουλειά βγάζοντας στη φόρα πολλά από τα specs της επερχόμενης συσκευής.

    Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές, το Nothing Phone (2a) θα παίζει στην κατηγορία των mid-rangers και το πιθανότερο είναι να στοιχίζει κοντά στα 400 ευρώ. Το core μοντέλο θα διαθέτει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα υπάρξει και μια πιο «ενισχυμένη έκδοση» με 12GB RAM και 256GB storage. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, οι insiders κάνουν λόγο ότι θα διαθέτει οθόνη στις 6.7 ίντσες (120Hz – 1084 x 2412 pixels τεχνολογίας AMOLED), με Dimensity 7200 SoC στην καρδιά του, αλλά και ένα main camera setup, το οποίο περιλαμβάνει 50MP main camera, 50MP Ultrawide, καθώς επίσης και 32MP selfie camera. Αναμφίβολα, όσο θα πλησιάζουμε προς το MWC της Βαρκελώνης όλο και περισσότερες πληροφορίες θα βγαίνουν στο φως για το νέο φιλόδοξο Nothing Phone.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles