15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nova επίγεια: Η… εναλλακτική λύση για την ψηφιακή τηλεόραση

    Είστε κι εσείς ανάμεσα στους «πληγέντες» από τη διακοπή εκπομπής αναλογικού σήματος από το κέντρο του Υμηττού; Ψάχνεστε ακόμα για μια αξιόπιστη λύση όσον αφορά τον αποκωδικοποιητή που θα ξαναφέρει και πάλι το φως –από τη λάμψη της τηλεόρασης- στο σαλόνι σας; Ε, πέραν των γνωστών λύσεων που περιλαμβάνουν την αγορά ενός οποιουδήποτε επίγειου ψηφιακού δέκτη, υπάρχει ακόμη μία που ενδεχομένως να θέλετε να εξετάσετε.

    Ο λόγος για τη Nova επίγεια, τη νέα υπηρεσία της Nova και του Ομίλου Forthnet η οποία συνιστά έναν «ευέλικτο» τρόπο για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις ψηφιακές υπηρεσίες της πλατφόρμας της Nova μέσω επίγειου ψηφιακού σήματος. Με τη Nova επίγεια θα έχετε στο «πιάτο» όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια συν τα novacinema1 και novasports1 (που τα πρωινά φιλοξενεί το Disney XD). Δεν χρειάζεται δορυφορικό πιάτο παρά μόνο ο αποκωδικοποιητής της Nova –είναι κορυφαίας ποιότητας και συμβατός με όλες τις τηλεοράσεις.

    Όσο για την ποιότητα σήματος και υπηρεσιών; «Καβατζώνω τον αποκωδικοποιητή στα 49 ευρώπουλα και μετά από το βαρετό πλην απαραίτητο 12ωρο στη δουλειά, πάω σπίτι το βραδάκι. Σε λιγότερο από 5 λεπτά, η Nova επίγεια είχε εξαλείψει τη μαυρίλα από την οθόνη μου. Ο αποκωδικοποιητής NovaBox είχε πλήρως εγκατασταθεί, με ελληνικό μενού και υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων παρακαλώ. Όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια ήταν στη θέση τους και μαζί είχα τζάμπα για τρεις μήνες και περιεχόμενο της Nova», όπως γράφει και ένας blogger.

    Αν είστε συνδρομητές Forthnet, οι τιμές των υπηρεσιών της Nova επίγεια διαμορφώνονται ως εξής:

    • Nova επίγεια Sports: 19,90 ευρώ
    • Nova επίγεια Cinema: 9,90 ευρώ
    • Nova επίγεια Sports & Cinema: 29,90 ευρώ

    Αν δεν είστε συνδρομητές Forthnet, τότε ο τιμοκατάλογος διαμορφώνεται σύμφωνα με τα κάτωθι:

    • Nova επίγεια Sports: 24,90 ευρώ
    • Nova επίγεια Cinema: 14,90 ευρώ
    • Nova επίγεια Sports & Cinema: 34,90 ευρώ

    Αν προλάβετε να εγγραφείτε συνδρομητές στη Nova επίγεια ως το τέλος Ιουλίου, θα πάρετε τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν.

     

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles