21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ντάνιελ Κρεγκ: “Οι ταινίες James Bond είναι για τον κινηματογράφο όχι για κινητά”

    Οι ταινίες του James Bond έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην ιστορία του κινηματογράφου, με την πρόσφατη κυκλοφορία του «No Time to Die» να προσελκύει εκ νέου το κοινό στις αίθουσες μετά από τις αναρίθμητες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία.

    Στο μέλλον όμως δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα που γνωρίζαμε για το συγκεκριμένο franchise, αφού τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, η Amazon αγόρασε το Metro-Goldwyn-Mayer, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των ταινιών, έναντι του ποσού των 8,45 δισ. δολαρίων.

    Ο τεχνολογικός όμιλος έχει πλέον τη συνιδιοκτησία του franchise, με δημοσιεύματα να υποδηλώνουν ότι η Amazon θέλει να προχωρήσει στην παραγωγή σειράς με βάση τον πράκτορα 007 τύπου Marvel για streaming. Ωστόσο, τα κινηματογραφικά στελέχη στην Eon Productions, που κατέχουν τα δικαιώματα του 007, λέγεται ότι είναι κατά των αλλαγών.

    Ποια είναι η άποψη του Ντάνιελ Κρεγκ

    Ο Ντάνιελ Κρεγκ πήρε επίσης θέση και επέκρινε τα υπό συζήτηση σχέδια για μετατροπή των ταινιών σε spin-off franchise σε πλατφόρμα streaming. Μιλώντας στη Sun, ο Κρεγκ, ο οποίος εμφανίστηκε τελευταία φορά ως θρυλικός κατάσκοπος στην ταινία «No Time to Die» εξέφρασε διαφωνία στα σχέδια τονίζοντας ότι ο Τζέιμς Μποντ δεν μπορεί να παρακολουθείται σε κινητά τηλέφωνα. Συγκεκριμένα ανέφερε:

    «Δεν φαίνονται τόσο καλά στο τηλέφωνο. Φαίνονται υπέροχα σε μια οθόνη Imax. Και είναι οικογενειακές εκδηλώσεις. Κάνουν την οικογένεια να βγαίνει έξω. Εφόσον υπάρχουν τέτοιες ταινίες που αποτελούν γεγονός, τότε ο κινηματογράφος έχει την ευκαιρία να επιβιώσει» υπογράμμισε.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ματιά στον Nathan Drake του Tom Holland στο τελευταίο trailer του Uncharted

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles