17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ντοκιμαντέρ για τον Justin Bieber τον Οκτώβριο στο Amazon Prime

    O Justin Bieber κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ «Justice» τον Μάρτιο. Συνεργάστηκε με τον Laroi στη μεγάλη τους επιτυχία «Stay» και πρόσφατα με τους Skrillex και Don Toliver για το τραγούδι «Don’t Go». Εκτός από την αξιοσημείωτη για την ηλικία του πορεία, αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στο νέο ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Our World». Πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις στις 8 Οκτωβρίου στο Amazon Prime.

    Η επιστροφή στη σκηνή

    Στο επίκεντρο της ταινίας είναι η επάνοδος του Justin Bieber στη σκηνή για την πρώτη του συναυλία μετά από τρία χρόνια αποχής. Πρόκειται για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 στην ταράτσα του Μπέβερλι Χίλτον. Τη συναυλία για 240 προσκεκλημένους παρακολούθησαν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο μέσω livestream.

    «Η ταινία καταγράφει μια έντονη και συναρπαστική περίοδο. Την προετοιμασία για την επιστροφή στη σκηνή σε μια εποχή πραγματικής αβεβαιότητας. Η συνάντηση με την ομάδα μου, το ξεπέρασμα των εμποδίων και η διοργάνωση μιας ξεχωριστής συναυλίας, περιτριγυρισμένος από  φίλους και οικογένεια, όλα αυτά είναι εδώ». Αυτό δήλωσε ο Bieber, ο οποίος τον Αύγουστο κατέρριψε όλα τα ρεκόρ ως ο καλλιτέχνης με τους περισσότερους ακροατές στο Spotify. Μέσα σε ένα μήνα είχε 88,3 εκατομμύρια ακροατές στην υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε η Αριάνα Γκράντε με 82 εκατομμύρια ακροατές μέσα σε έναν μήνα.

    Διαβάστε επίσης: Dexter: Νέος δολοφόνος και μοιραίες συναντήσεις στον 9ο κύκλο της σειράς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles