20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ντοκιμαντέρ για τον Mark Zuckerberg ετοιμάζει το BBC

    Το 2024 το Facebook κλείνει τα 20 χρόνια του και, με αφορμή το γεγονός, το BBC ετοιμάζει μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα εστιάζει στον CEO της Meta Mark Zuckerberg και τη διαδρομή του μέχρι να δημιουργήσει τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

    Σε αντίθεση όμως με το Social Network του 2010, το ντοκιμαντέρ του BBC θα διηγηθεί τα γεγονότα με μεγαλύτερη ακρίβεια, στο πλαίσιο μιας δημοσιογραφικής έρευνας. Επικεφαλής του project θα είναι η εταιρεία παραγωγής Mindhouse.

    «Η αξιοθαύμαστη ιστορία του Mark Zuckerberg και του Facebook είναι ένα από τα παραμύθια της εποχής μας», ανέφερε η creative director Nancy Strang. «Μεταμόρφωσε την ανθρώπινη συμπεριφορά και τη συνδεσιμότητα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον αυτόν τον αιώνα. Είμαι ενθουσιασμένη που μας δίνεται η ευκαιρία να πούμε τη συναρπαστική ιστορία του γιγάντιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης και του άντρα πίσω από αυτό εκ των έσω».

    Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ, όμως υπολογίζεται να βγει μέσα στο 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Lord of the Rings: The Rings of Power – Έσκασε νέο ΕΠΙΚΟ trailer (SDCC)!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles