19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Nubia Red Magic 9 Pro: Αλύγιστο σε βάναυσο bend test! (video)

    Το Nubia Red Magic 9 Pro είναι ένα smartphone που σίγουρα όλοι οι φανατικοί φίλοι του mobile gaming θα το τιμήσουν και με το παραπάνω! Ένα smartphone βέβαια που απευθύνεται στην gaming community θα πρέπει να παίρνει άριστα στο κομμάτι της αντοχής, καθώς θα πρέπει να επιβιώνει στα πολύωρα gaming sessions. Το Nubia Red Magic 9 Pro είναι μια ονειρεμένη συσκευή για κάθε fan του mobile gaming, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πέσει στα χέρια του γνωστού «βασανιστή» YouTuber: JerryRigEverything, ο οποίος δεν διστάζει να φτάσει στα όρια της κάθε συσκευή, λιώνοντας την στα πιο απαιτητικά test!

    Το «θύμα» του που ήταν το Red Magic 9 Pro, τελικά αποδείχθηκε… «κτήνος» αντοχής, καθώς δεν λύγισε ούτε όταν του ασκήθηκε πίεση και στις δύο πλευρές. Και μάλιστα δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς η πρόταση της Nubia δεν τα πήγε κι άσχημα τόσο στο scratch όσο και στο burning test, δείγμα του ότι η κινεζική εταιρεία σίγουρα κατάφερε να σχεδιάσει μια συσκευή που αντέχει στην πίεση και στις… κακοτοπιές. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, απλώς πατήστε το play που ακολουθεί, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα πονέσει η ψυχή σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles