13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Nvidia @ CES 2017: Νέο Shield TV με δυνατότητα streaming περιεχομένου 4K και Google Assistant

    Η Nvidia αποκάλυψε στην έκθεση CES 2017 τη νέα γενιά του γνωστού Shield TV, το οποίο καταφθάνει με μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων και βελτιώσεων έναντι του προκατόχου. Όχι μόνο το design του έχει ανανεωθεί ριζικά, αλλά το νέο Shield TV είναι σε θέση να προβεί σε streaming περιεχομένου 4k. Το περιεχόμενο μπορεί να προέρχεται από πολλές πηγές, ενδεικτικά να αναφερθούν τα YouTube, Amazon Video, Netflix και Google Play.

    shield-tv

    Εκτός όμως από αυτές τις δυνατότητες, η Nvidia υπόσχεται και μια μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Η εταιρεία υποστηρίζει πως ο αριθμός των διαθέσιμων παιχνιδιών θα εκτοξευθεί όταν αυτό κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων. Τόνισε ακόμη πως η Ubisoft θα συνεισφέρει και αυτή στον κατάλογο με τα διαθέσιμα παιχνίδια, με τίτλους δικούς της. Για παράδειγμα, αναφέρθηκαν τίτλοι, όπως τα Watch Dogs 2 και Assassin Creed Syndicate.

    Φυσικά, το streaming παιχνιδιών και άλλων αρχείων πολυμέσων, πάντοτε ήταν ένα από τα κεντρικά χαρακτηριστικά του Shield TV. Αυτό που δεν αναμενόταν και προκάλεσε κάποια έκπληξη, είναι ότι θα υποστηρίζει και την ψηφιακή βοηθό της Google. Αυτή θα προβάλλει τις απαντήσεις στην τηλεόραση, ενώ και θα τις εκφωνεί. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ψηφιακή βοηθό για να βρείτε νέο περιεχόμενο για να παρακολουθήσετε ή για να πλοηγηθείτε στον κατάλογο των ταινιών ή των σειρών.

    shield_tv_lifestyle_1-672x448

    Μέσω της χρήσης της τεχνολογίας SmartThings Hub, το Shiled TV θα αποτελέσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος Smart Home. Θα μπορείτε να συνδέσετε όλες τις διαφορετικές συσκευές «Smart Home» και να τις ελέγχετε μέσω της ψηφιακής βοηθού. Δεν απουσιάζουν και τα SPOT που προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης όλων των δυνατοτήτων της ψηφιακή βοηθού σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Πρόκειται στην ουσία για μικρά κυκλικά μικρόφωνα που μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε γωνιά.

    Το νέο SHIELD TV είναι ήδη διαθέσιμο για προ παραγγελία και θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα σε δυο εκδόσεις, μια με αποθηκευτικό χώρο 16GB στη τιμή των 199.99 δολαρίων και η άλλη των 500GB, η οποία θα γίνει διαθέσιμη στις αρχές Ιανουαρίου σε άγνωστη προς το παρόν τιμή. Τέλος, σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα μικρόφωνα SPOT στη τιμή των $49.99.

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles