23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Nvidia: Σε έλλειψη οι RTX 30xx GPUs μέχρι τον Απρίλιο! Υπομονή gamers…

    Εάν σχεδιάζατε να αγοράσετε μια νέα κάρτα της Nvidia που ανήκει στην οικογένεια RTX 30xx, μάλλον θα πρέπει να οπλιστείτε με μπόλικη υπομονή, καθώς όπως ανέφερε ο κολοσσός των νέων καρτών θα υπάρχει έλλειψη GPUs μέχρι τον προσεχή Απρίλιο. Το στέλεχος της Nvidia, Colette Cross παραδέχθηκε ότι παρά τις προσπάθειες τους, δεν κατέστη δυνατό να μπορέσουν να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση, τροφοδοτώντας επαρκώς την αγορά με όλη την γκάμα τω νέων καρτών γραφικών που ανήκουν στην οικογένεια των RTX 30xx.

    Η Nvidia έριξε στην αγορά τις νέες RTX τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, ωστόσο από τότε δεν μπορεί να ικανοποιήσει τον μεγάλο αριθμό των διψασμένων gamers, οι οποίοι θέλουν να εξοπλίσουν τα gaming PC του με ότι πιο ισχυρό κυκλοφορεί. Ένας παράγοντας που εμφανίζεται το παραπάνω φαινόμενο έχει να κάνει με την τεράστια άνοδο των cryptocurrencies (όπως είναι το Bitcoin και άλλα), καθώς οι cryptominers χρησιμοποιούν πολλές GPUs για να υλοποιούν τη διαδικασία του crypto mining. Σε αυτή τη φάση λοιπόν η μόνη λύση είναι να κάνετε λιγάκι παραπάνω υπομονή. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Nvidia ανακοίνωσε και την «απλή» 3060, η οποία θα αποτελεί την πιο οικονομική πρόταση που υπάρχει στο προϊοντικό portfolio της Nvidia.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles