20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο αφηγητής του KONY 2012 έπαθε νευρικό κλονισμό, συνελήφθη και νοσηλεύεται

    Ο Jason Russell, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία κρατείται και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της οργάνωσης Invisible Children, Ben Keesey ανέφερε πως «μία πολύ μεγάλη συναισθηματική φόρτιση» οδήγησε σε αυτό το «άτυχο συμβάν». Στην ίδια δήλωση αναφέρθηκε πως ο Russell νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη υποφέροντας από «υπερκόπωση, αφυδάτωση και υποσιτισμό».

    Η υπεύθυνη τύπου στης αστυνομίας του San Diego, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως «αξιωματικοί της αστυνομίας ανταποκρίθηκαν σε κλήση για να επιμεληθούν την αρτιμέλεια ενός ατόμου που έτρεχε σε ένα δρόμο υψηλής κυκλοφορίας, παρεμποδίζοντας την κίνηση των οχημάτων, ούρλιαζε και αυνανιζόταν». Προσέθεσε πως οι αξιωματικοί αποφάσισαν να τον οδηγήσουν σε νοσοκομείο.

    Το 30λεπτο βίντεο της οργάνωσης Invisible Children, για την δράση του εγκληματία Joseph Kony και του «στρατού του» LRA, έχει δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube. Πολλοί celebrities το έχουν στηρίξει, όπως και ο εισαγγελέας του Διεθνούς Δικαστηρίου για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Πολύς όμως, είναι και ο σκεπτικισμός που έχει δημιουργήσει αυτή η viral καμπάνια της οργάνωσης.

    Τα σχόλιά σας, πάντως, στο σχετικό θέμα του digitallife.gr, ήταν παραπάνω από ενδιαφέροντα.

    Πηγές: Washington Post, BBC, Guardian

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles