18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Άγιος Βασίλης λατρεύει το… PlayStation και μας έφερε τα καλύτερα gaming δώρα!

    O Άγιος Βασίλης είναι γνωστό ότι αγαπάει το gaming, καθώς είναι «pro» gamer με όλη τη σημασία της λέξεως. Μάλιστα, όταν κάνει ένα break από την κατασκευή δώρων και τα ξωτικά αποφασίζουν να τον αφήσουν ήσυχο, τότε δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ανάβει το τζάκι του, να συνδέει το Sony PlayStation 4 του στην θεϊκή 65αρά Sony smart TV του και να λιώνει παίζοντας τα πάντα… από FIFA και Uncharted  μέχρι Horizon Zero Dawn . Το δε τελευταίο αγαπημένο game του, δεν θα μπορούσε παρά να είναι το Death Stranding, το μοναδικό «PS4 exclusive» που φέρει την υπογραφή του Hideo Kojima και όλοι γνωρίζουμε ότι θα μιλούν για πολλά χρόνια από σήμερα!

     

    Γυρίζοντας πίσω στη δουλειά, ύστερα από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας περίμενε στο γραφείο μία σούπερ έκπληξη! Ένας περίεργος σάκος στα χρώματα του PlayStation 4 αναμφίβολα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος! Χωρίς να το σκεφτούμε, τον ανοίξαμε σε χρόνο… dt και μέσα είχε τρία πραγματικά μοναδικά δώρα! Τη προσοχήμ ας κέρδισε αμέσως το πανέμορφο Dual Shock PS4 Wireless Controller σε μπλε αποχρώσεις, μας προκαλούσε να το πιάσουμε στα χέρι μας και να λιώσουμε σε co-op ή versus games με την παρέα. Εκτός από το εκπληκτικό Dual Shock controller μέσα στo σάκο βρήκαμε το The Last of Us, ένα πραγματικά all-time classic PS4 exclusive (όλη η υφήλιος περιμένει με ανυπομονησία το sequel, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου του 2020), αλλά και το Marvel Spider-Man, μία ακόμη απίστευτη αποκλειστική κυκλοφορία που βραβεύτηκε με δεκάδες gaming awards.

    Κρίνοντας με βάση το παραπάνω δώρο, δε χρειάζεται και πολύ για να καταλάβει κανείς ότι ο Άγιος Βασίλης είναι ένας καθαρόαιμος PlayStation fan… Δεν ξέρουμε πως θα κυλήσουν οι δουλειές του μέσα στο 2020, όμως τα επόμενα Χριστούγεννα θα έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς θα πρέπει να καλύψει τα εκατομμύρια παιδιά που θα του ζητήσουν ένα PlayStation 5 κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles