24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Αλέξης Τσίπρας σε… WordPress theme!

    Αυτό ομολογούμε ότι ήταν μία μεγάλη έκπληξη: Σε microsite εταιρείας από το Μπαγκλαντές με WordPress themes, φιγουράρει η φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων WordPress, με την επωνυμία Trendytheme και έδρα την πόλη Dhaka του Μπαγκλαντές, φαίνεται ότι έχει επιλέξει τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το “προμοτάρισμα” των υπηρεσιών της…

    Συγκεκριμένα, και όπως μπορεί να δει οποιοσδήποτε επισκεφθεί το ηλεκτρονικό e-shop Themeforest, όπου κατασκευαστές ιστοσελίδων προωθούν τις υπηρεσίες τους, ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στην εισαγωγική σελίδα όπου γίνεται Promo το WordPress Theme της εταιρείας Trendytheme.

    theme-forest-tsipras

    Μπορείτε να δείτε το σύνδεσμο εδώ

    Στο motto που χρησιμοποιεί μαζί με την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα, η εταιρεία γράφει “Creating a country for every citizen” δηλαδή “Δημιουργώντας μια χώρα για κάθε πολίτη”.

    Η εταιρεία διαφημίζει το συγκεκριμένο theme ως ιδανικό για υποψήφιους κομμάτων αλλά και πολιτικούς ηγέτες, ενώ ήδη, όπως μπορεί να δεί κανείς, έχει πραγματοποιήσει 388 πωλήσεις…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles