14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Απατεώνας του Tinder: «Έριξαν» το Instagram του οι εξοργισμένοι συνδρομητές του Netflix

    Ο “Απατεώνας του Tinder” αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα του Netflix αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που διηγείται την πραγματική ιστορία του Ισραηλινού Σιμόν Χαγιούτ, που κατάφερε, παριστάνοντας τον εκατομμυριούχο, να αποσπάσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ από γυναίκες που έψαχναν τον έρωτα της ζωής τους στη δημοφιλή διαδικτυακή εφαρμογή.

    Όπως είναι λογικό, το ντοκιμαντέρ προκάλεσε αίσθηση και εξόργισε ένα ποσοστό τηλεθεατών που το παρακολούθησαν. Ο Χαγιούτ, που κυκλοφορούσε με το όνομα Σιμόν Λεβιέβ, χρησιμοποιούσε ποικίλες τεχνικές για να ξεγελάσει τα θύματά του, όμως φυλακίστηκε μόλις 5 μήνες για τα αδικήματα που διέπραξε. Σήμερα συνεχίζει να διάγει πολυτελή βίο (αναρωτιόμαστε με ποιο τρόπο), με το Instagram του να είναι γεμάτο πανάκριβα αυτοκίνητα, ταξίδια και εμπειρίες που μπορεί να πληρώσει μόνο κάποιος εξαιρετικά πλούσιος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί συνδρομητές της διάσημης πλατφόρμας streaming να βομβαρδίζουν με αναφορές και μηνύματα το Instagram του το τελευταίο διάστημα. Όπως ήταν και λογικό, ο “Απατεώνας του Tinder” εξαφανίστηκε από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κλείνοντας το λογαριασμό του.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/_R3LWM_Vt70

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Έγκλημα στον Νείλο” και “Marry Me” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles