21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Ben Affleck αποκάλυψε τον “πιο μινιμαλιστικός δεν γίνεται” τίτλο του σόλο Batman φιλμ

    Έχουμε ακόμα κάνα δυο χρόνια πριν βγει στις αίθουσες το επιβεβαιωμένο standalone Batman φιλμ, όπου ο Ben Affleck έχει αναλάβει το σενάριο, την σκηνοθεσία αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο φαίνεται πως τον τίτλο τον έχουν ήδη βρει! Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Associated Press και στα πλαίσια του promotion του επερχόμενου του φιλμ The Accountant, ο Affleck αποκάλυψε πως αυτός θα είναι… The Batman.

    benaffleck-batman-sad

    “Τουλάχιστον αυτό είναι που ισχύει μέχρι τώρα. Ίσως τον αλλάξω… Αλλά αυτό μπορώ να πω προς το παρόν. Δουλεύουμε επάνω στο σενάριο και πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό” θα πει ο Affleck και ποιος ξέρει, μπορεί να αισθάνεται πολύ σίγουρος για τον εαυτό του για να του δώσει έναν τόσο… απόλυτο τίτλο.
    Το story δεν είναι επιβεβαιωμένο μέχρι τώρα, με τον Affleck να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά πως θέλει μία original ιστορία και θα δανειστεί λίγα πράγματα από τα κλασικά κόμικς. Το σίγουρο είναι πως στο φιλμ θα δούμε τον Joe Manganiello να ερμηνεύει τον supervillain Deathstroke, ένας χαρακτήρας που οι fans των κόμικς τον περίμεναν πως και πως.
    Ο Batfleck θα ακολουθήσει την εμφάνισή του στο Batman v Superman: Dawn of Justice με την παρουσία του στο Justice League το 2017, και μετά θα ακολουθήσει ο σόλο Batman. Μία ημερομηνία που έχει αφήσει ανοιχτή η DC και παίζει να την δώσει στo φιλμ είναι η 5η Οκτωβρίου του 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles