16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο Bill Gates έχει πλέον Android smartphone (και δεν ενδιαφέρεται να πάρει iPhone)

    Η Microsoft δεν τα κατάφερε και πολύ καλά με το χώρο των smartphones και πλέον λίγοι το αμφισβητούν αυτό. Τα Windows Phone έχουν πλέον “πεθάνει” (και δεν το ξέρουν;) και η εταιρεία τα έχει σχεδόν “παρατήσει στη μοίρα τους”. Από την άλλη εκείνο το Surface phone που θα έσωζε την κατάσταση δεν το είδαμε και ποτέ (αλήθεια υπάρχει πιθανότητα να το δούμε; ποιος ξέρει; ίσως καμία πυθία της εποχής).

    Τα πράγματα λοιπόν έχουν γίνει λίγο πιο εύκολα για το Android και iOS και ειδικά για το πρώτο ακόμη πιο εύκολα, όταν ακόμη και ο συνιδρυτής της Microsoft δηλώνει ότι το προτιμάει.

    bil gates

    Ω, ναι, ο Bill Gates έχει στην κατοχή του πλέον ένα Android smartphone και το παραδέχεται σε συνέντευξη. Φυσικά σπεύδει να διευκρινίσει ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με Microsoft software, γιατί δεν ξεχνάει και ποιος είναι και το Redmond είναι γραμμένο στο κούτελό του ακόμη και τώρα που έχει αποσυρθεί. Και (υπάρχει και συνέχεια) ερωτάται για το iPhone και η απάντηση είναι απλή “No iPhone”. Ναι, είναι τελειωτικό, το Android είναι η επιλογή του.

    Δείτε το video.

    https://www.youtube.com/watch?v=Lvvb4MHXfsk

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles