BREAKING

Ο CEO της HONOR, κ. George Zhao, περιγράφει το νέο όραμα και τους στόχους!

Η HONOR έχει περασεί σε μια νέα εποχή και ο CEO της, George Zhao, σε μία πρόσφατη αποκλειστική του συνέντευξη στη South China Morning Post, μίλησε για το νέο όραμα της εταιρείας και τους στόχους της, βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά και προκαλώντας ακόμη και τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου (όπως για παράδειγμα είναι η Apple). 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το μεγαλοστέλεχος της HONOR, από τότε που διαχωρίστηκε από την Huawei τον Νοέμβριο, ο CEO της Honor George Zhao αναφέρει ότι η HONOR θέλει να κατασκευάσει κινητά τηλέφωνα που ξεπερνούν εκείνα της Huawei και της Apple. Επιπλέον, η HONOR έχει ξεκινήσει σημαντικές συνεργασίες με Αμερικάνικες εταιρίες όπως με τη Qualcomm, την Intel, την AMD και τη Microsoft. Οι συνεργασίες προσφέρουν μια σημαντική ώθηση στην Honor σε ένα περιβάλλον που οι κορυφαίοι ανταγωνιστές της έχουν βγει ήδη δυνατά μπροστά.

Παράλληλα, ο κ. Zhao τόνισε η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες με την Google και αναμένει να συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί της, ενώ παράλληλα έδωσε και κάποια στοιχεία αναφορικά με τη πορεία του νέου κινητού HONOR View 40 εξαντλήθηκε εντός τεσσάρων λεπτών σε μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των Tmall, JD.com και Suning.com, καθώς και του ιστότοπου της HONOR.

Σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους της HONOR, o κ. Zhao ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στοχεύει να μπει στην κατηγορία των high end premium κινητών ενώ επεκτείνεται περαιτέρω στο εξωτερικό. Η Ευρώπη, όπου η Honor είχε περίπου 5% μερίδιο στην αγορά smartphone για τους πρώτους εννέα μήνες του 2020, είναι μια απαραίτητη αγορά για ανάπτυξη και η εταιρεία διαθέτει μια ισχυρή ομάδα πωλήσεων στη Λατινική Αμερική. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να βάλει τον πήχη ακόμη ψηλότερα σε σχετική ερώτηση για τον ανταγωνισμό που η HONOR καλείται να αντιμετωπίσει, αναφέροντας ότι το 2021 η κινεζική εταιρεία έχει μια νέα αποστολή: να ανταγωνιστεί την HUAWEI και την Apple στην αγορά ως ισότιμη εταιρεία, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμη για την πρόκληση!

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment