23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    O CEO της LG απαντάει στις φήμες που θέλουν τους Κορεάτες να αποχωρούν από την αγορά της κινητής!

    Αίσθηση προκάλεσε ένα δημοσίευμα του Νοτιοκορεατικού website The Elec, το οποίο ανέφερε ότι η LG πολύ σύντομα σκοπεύει να «αποχαιρετήσει» την αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές τόνισε ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα ανακοινωθεί στο τέλος Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα υπήρχε και αναφορά για το φιλόδοξο LG Rollable, του οποίου η ανάπτυξη θα σταματούσε. Ωστόσο, σύμφωνα με τον CEO της LG, Ken Hong, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς το εν λόγω δημοσίευμα είναι απολύτως ψευδές.

    Μάλιστα, το στέλεχος της LG τόνισε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι καν άξιο σχολιασμού, για αυτό και η LG δεν πρόκειται να προβεί σε καμία επίσημη τοποθέτηση αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα. Ενδεικτικό είναι ότι ύστερα από τον σχολιασμό του Ken Hong, το δημοσίευμα κατέβηκε άμεσα από το website (προφανώς ασκήθηκαν πιέσεις). Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω είναι εμφανές ότι η LG θα συνεχίσει να υπάρχει, όμως εδώ και 22 μήνες τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο ανθηρά για την κορεατική εταιρεία στην αγορά των smartphones, για αυτό και πρόσφατα ξεκίνησε ένα πλάνο αναδόμησης της παραγωγής και των τμημάτων της, έτσι ώστε να περικοπούν αισθητά τα περιττά κόστη. Παράλληλα, το Plan της κορεατικής εταιρείας είναι να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στις premium συσκευές αντί για τις Mid-range και low-end συσκευές που βασίζεται το προϊοντικό portfolio της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles