20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Chris Pratt πετσοκόβει εξωγήινους στο Tomorrow War (πρώτο trailer)!

    Ο Chris Pratt δείχνει να κεφαλαιοποιεί την τεράστια επιτυχία του από τον κόσμο των Avengers και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα τελευταία Jurassic Park, για αυτό και σε μερικούς μήνες θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στο πολλά υποσχόμενο sci-fi action movie: Tomorrow War.

    Στο Tomorrow War πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια ομάδα από χρονοταξιδιώτες, οι οποίοι φτάνουν στο σήμερα από το έτος 2051 για να μεταφέρουν ένα εξαιρετικά επείγον μήνυμα… Στο μέλλον, η ανθρωπότητα μάχεται ενάντια σε έναν άνισο πόλεμο ενάντια στις ορδές των εξωγήινων και η μόνη περίπτωση για την επιβίωση της, είναι να μεταφερθούν από το σήμερα μαχητές στο μέλλον και να πολεμήσουν. Ο Chris Pratt υποδύεται τον Dan Forester, έναν οικογενειάρχη δάσκαλο, ο οποίος επιχειρεί να σώσει τον κόσμο για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τη νεότερη κόρη του, ξαναγράφοντας ουσιαστικά τη μοίρα του πλανήτη μας. Το Tomorrow War αν και αρχικά ήταν προορισμένο για theatrical release, ωστόσο λόγω της πανδημίας θα το δούμε τον προσεχή Ιούλιο αποκλειστικά στο Amazon Prime. Συμπρωταγωνιστές του Chris Pratt είναι η Yvonne Strahovski, o Edwin Hodge και ο J.K. Simmons και τη σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο Chris McKay. Δείτε το πρώτο teaser trailer που μόλις έσκασε και το οποίο αν μη τι άλλο… εντυπωσιάζει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles