20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ο David Cronenberg δεν έχει και την καλύτερη άποψη για το Rotten Tomatoes

    Είναι γνωστό πως το Interntet έδωσε βήμα σε εκατομμύρια που ήθελαν να βγάλουν το “μεράκι” ή το “κόμπλεξ” τους επάνω στο αντικείμενο που αγαπούν και έτσι για παράδειγμα οι σελίδες κριτικής ταινιών γέμισαν και από τις γνώμες πολλών ατόμων, χωρίς απαραίτητα να είναι όλοι τους οι πλέον καταρτισμένοι για να κρίνουν μία ταινία. Αυτό το γεγονός φαίνεται πως ενοχλεί ιδιαίτερα κάποιους.

    rotten tomatoes

    Σε συνέντευξή του στο CBC News o γνωστός Καναδός σκηνοθέτης David Cronenberg, τα έβαλε με το Rotten Tomatoes, λέγοντας πως οι παράμετροι που έχει το πασίγνωστο online aggregator για το ποιος πρέπει να “βαφτίζεται” κριτικός είναι πολύ ελαστικοί.
    Όπως είπε εκείνοι που συγκαταλέγονται στους “Top Critics”, τους θεωρεί έγκριτους και το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με πολύ σοβαρά site, ωστόσο υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που χωρίς να έχουν τα κατάλληλα προσόντα παραθέτουν τις απόψεις τους και αυτές έχουν την “βαρύτητα” με των άλλων, επειδή απλά βρίσκουν βήμα στο Rotten Tomatoes.
    “Yπάρχουν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που λένε πως είναι κριτικοί και διαβάζεις τα κείμενά τους και βλέπεις πως δεν μπορούν να γράψουν, ή μπορούν να γράψουν και η γραφή τους αποκαλύπτει πως είναι αρκετά ηλίθιοι και άσχετοι” θα πει, προσθέτοντας πως το internet έχει αποτελέσει μία θετική εξέλιξη από κάποιες απόψεις, αφού έχει δώσει την ευκαιρία σε ορισμένους ταλαντούχους γραφιάδες να επιδείξουν την δουλειά τους, όμως τελικά πιστεύει πως όλο αυτό το φαινόμενο έχει κάνει στην άκρη τους ικανούς κριτικούς που χάνονται μέσα στην μετριότητα που κυριαρχεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles