14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Denis Villeneuve του Arrival θα σκηνοθετήσει το reboot του Dune!

    To reboot του σχεδόν sci-fi classic Dune ήταν κάτι που τριγύριζε στο μυαλό πολλών παραγωγών στο Χόλιγουντ εδώ και καιρό ωστόσο κάτι πιο χειροπιαστό δεν είχε προκύψει. Και αυτό γιατί κυρίως δεν είχε βρεθεί ο σκηνοθέτης που θα καταπιανόταν με το project. Αυτός όμως “έκλεισε” και τα δεδομένα άλλαξαν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο αφού μιλάμε για τον Denis Villeneuve που έκανε τρομερή εντύπωση με το Arrival!

    Dune1984

    O Brian Herbert, γιος του Frank Herbert που έγραψε το μυθιστόρημα του 1965 επάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία, επιβεβαίωσε το deal ανάμεσα στον σκηνοθέτη και την Legendary Pictures η οποία πρόσφατα εξασφάλισε τα κινηματογραφικά αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Dune. Προς το παρόν φυσικά άλλες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν, αλλά και μόνο το γεγονός που ανέλαβε ο Villeneuve φτάνει αφού το reboot θα αρχίσει σιγά σιγά να τρέχει με τον ιδανικότερο τρόπο.
    Το φιλμ του 1984 δεν είχε γίνει τότε δεκτό και με τα καλύτερα σχόλια ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου απέκτησε μεγάλη cult φήμη, με τους φανατικούς του sci-fi όχι μόνο να μην έχουν πρόβλημα με το “χάος” του, αλλά το απολάμβαναν ιδιαίτερα. Και πως να μην είχε κάτι το… ιδιαίτερο το φιλμ όταν σκηνοθέτης του ήταν ο ένας και μοναδικός David Lynch! Πρωταγωνιστής του καστ ήταν ο Kyle MacLachlan και το story μας μετέφερε στο κοντινό μέλλον όπου δύο οικογένειες προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ενός πλανήτη όπου φυτρώνει ένα ειδικό μπαχαρικό που βοηθά να προβλέπεις το μέλλον αλλά και να ταξιδεύεις στο διάστημα!

    Χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει αλλά είναι σίγουρο πως ο Villeneuve θα καταπιαστεί με το reboot αφού τελειώσει πρώτα με το Blade Runner 2049.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles