20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο διευθυντής φωτογραφίας του Game of Thrones δοκιμάζει το LG V30

    Ο David Franco είναι Διευθυντής Φωτογραφίας σε μερικές από τις πιο γνωστές σειρές του HBO, όπως τα Game of Thrones και Westworld. Ως εκ τούτου, γνωρίζει φυσικά αρκετά πράγματα για τη λήψη video, έτσι είναι ενδιαφέρον να δει κανείς τι πιστεύει για το LG V30.

    lg-v30-hed-2017

    Δημιούργησε ένα video με τίτλο “A Day in The Life”. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο story, απλά μία ποικιλία λήψεων σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

    “Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο εδώ”, λέει ο Franco για το video του. “Αλλά η ποιότητα του βίντεο είναι όμορφη, οι λήψεις επίσης. Είναι κομμάτια της ζωής στο δρόμο που γίνονται αναμνήσεις ».

    Ο ίδιος λέει τα καλύτερα για το Cine Video Mode του V30, που του επέτρεψε να αλλάξει μια σκηνή εφαρμόζοντας διαφορετική απόχρωση.
    Ως Διευθυντής Φωτογραφίας, ο Franco αναζητεί τοποθεσίες και σχεδιάζει κάθε σκηνή. Για το λόγο αυτό, δε χρησιμοποιεί DSLR αλλά ένα smartphone που είναι ευκολότερο να μεταφέρει και τρέχει εργαλεία που του επιτρέπουν να ελέγχει τη θέση του ήλιου οποιαδήποτε στιγμή. Σημαντικά πράγματα όταν προγραμματίζετε την επόμενη “επική” λήψη.

    Δείτε το video και όλη τη συνέντευξή του στο Adweek

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles