15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο “Dredd” θέλει Netflix ή Amazon για το sequel

    Το φιλμ του 2012 ήταν κάτι που περίμενε πως και πως το κοινό, μετά όμως την όχι και τόσο εντυπωσιακή απόδοση στο box office (41.5 εκατομμύρια δολάρια με 45 budget), οι συζητήσεις για το Dredd 2 δεν αποτελούσαν προτεραιότητα για τα στούντιο. Ωστόσο τους fans του comic book 2000 AD μόνο λίγους δεν τους λες και έτσι σιγά σιγά το θέμα ξαναμπήκε στο μενού με τον co-creator του Dredd, John Wagner να ποστάρει πρόσφατα στο Facebook πως θα έχουμε σίγουρα sequel δεν ξέρει όμως πότε ακριβώς. Και φυσικά με όλη αυτή την σκόνη που σηκώθηκε ήταν λογικό να εμφανιστεί και ο Karl Urban!

    Dredd-Karl-Urban

    Ο πρωταγωνιστής του Dredd του νεότερου έσπευσε να ποστάρει στο Twitter θα του άρεσε πολύ η ιδέα να επιστρέψει στο sequel και μάλιστα έχει και προτίμηση/πρόταση αυτό να γίνει σε κάποια streaming πλατφόρμα, κάνοντας αναφορά στα Netflix και Amazon.
    Σίγουρα ο Urban δηλώνει κάτι παραπάνω από διαθέσιμος και πρόθυμος να κάνει το comeback στο Dredd 2 και μάλιστα όλοι εκείνοι που θα ήθελαν να τον δουν να ξαναφοράει το κράνος του Νόμου υπογράφουν την υποστήριξή τους online. Βέβαια το να υποστηρίξεις οικονομικά αυτή την απόπειρα δεν είναι και λίγο πράγμα και δεν είναι γνωστό πόσοι θα ήθελαν να συνδέσουν το όνομά τους με ένα ακόμα “Dredd”. Για παράδειγμα ο σεναριογράφος του Dredd, Alex Garland (Ex Machina) δήλωσε πως δεν πιστεύει πως θα συμβεί ποτέ το sequel και δεν ξέρουμε εάν βλέπει απίθανο να ασχοληθεί κάποιο στούντιο με το θέμα ή το είπε για να τον ξεγράψουν από τώρα από κάποιο πιθανό μελλοντικό project.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles