13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Dwayne Johnson θα πρωταγωνιστεί στο remake του Jumanji!

    Υπήρξαν πολλές φήμες τον τελευταίο διάστημα που αφορούσαν τη συμμετοχή του Dwayne Johnson, αλλά και του συμπρωταγωνιστή του στο «Central Intelligence», Kevin Hart στο remake της πασίγνωστης περιπέτειας του 1995 με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Robin Williams, το «Jumanji».

    dwayne-johnson-jumanji

    Τώρα, ο Dwayne Johnson επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη ταινία μέσω μηνύματος στο Instagram. Ο Dwayne Johnson θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας πριν τη τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO, «Ballers», ενώ έχει προγραμματίσει τα γυρίσματα του «Fast 8» αυτό το καλοκαίρι.

    Το remake του «Jumanji» θα επιστρέψει στο αρχικό υλικό που ενέπνευσε την ταινία του 1995, ξανα-υιοθετώντας το σενάριο από το παιδικό βιβλίο του 1985 του Chris Van Allsburg, όπου ένα μαγικό επιτραπέζιο παιχνίδι προκαλεί την εισβολή φυτών της ζούγκλας και διάφορων τεράτων σε ένα προάστιο της Αμερικής.

    Ο Jake Kasdan (Bad Teacher,  Sex Tape) θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο ο Scott Rosenberg (High Fidelity, Con Air). Ο Matt Tolmach έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες στις 28 Ιουλίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles