12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O Elon Musk… απειλεί! Θα σχεδιάσει το δικό του smartphone, σε περίπτωση που η Apple bannάρει το Twitter!

    Δεν υπάρχει μια μέρα που να μην κυκλοφορήσει μια είδηση που να σχετίζεται με το “
    enfant terrible” της υψηλής τεχνολογίας, καθώς ο Elon Musk παίζει σε κάθε website ακόμη και στον… ύπνο του. Η απόφαση του πάντοτε αντισυμβατικού Elon, να εξαγοράσει το Twitter και να αλλάξει τη φυσιογνωμία του, χαρίζοντας την «ελευθερία» του λόγου και της σκέψης που όπως πίστευε έλειπε τόσο καιρό από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί το θέμα των ημερών.

    Ως γνωστόν, ο Musk αποφάσισε να επαναφέρει Twitter accounts που είχαν απαγορευτεί από την παλαιότερη διοίκηση, όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Donald Trump. Αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν αρέσει σε πολλούς και κυρίως δεν βρίσκει σύμφωνη την Apple και την Google. Ήδη τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα η φήμη ότι δεν αποκλείεται τόσο η Apple, όσο και η Google να προχωρήσουν στην αποπομπή και στο ban του Twitter από τα επίσημα store τους (App Store και Play Store). Μόλις βέβαια ο Elon Musk ενημερώθηκε για τις παραπάνω φήμες έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα, περνώντας στην αντεπίθεση και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σε περίπτωση που οι δύο κολοσσοί της τεχνολογίας αποκλείσουν το Twitter app, τότε ο θα προχωρήσει άμεσα στην ανάπτυξη του δικού του εναλλακτικού smartphone, το οποίο μάλιστα θα «τρέχει» τις δικές του εφαρμογές μέσω του δικού του store. Πάντως, από τώρα αναρωτιόμαστε ποια θα είναι η ονομασία της νέας αυτής συσκευής… λέτε να το ονομάσει elonPhone ή μήπως το ePhone σας φαίνεται καλύτερο (για να κοντράρει και το iPhone βεβαίως, βεβαίως);

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles