13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O φανατικός οπαδός της «flat earth» θεωρίας, Mike Hughes, εκτόξευσε τον πύραυλο του!

    Πριν από καιρό είχαμε αναφερθεί στην περίπτωση του Mike «Mad» Hughes, ενός φανατικού οπαδού της «flat earth» θεωρίας, ο οποίος έχει βαλθεί να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη. Για να μπει λοιπόν στο μάτι της επιστημονικής κοινότητας που εδώ και αιώνες μας διδάσκει ότι ο πλανήτης μας είναι στρογγυλού σχήματος, πήρε την απόφαση να εκτοξευθεί στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, δημιουργώντας τον δικό του αυτοσχέδιο πύραυλο.

    Rocket Mad Mike

    Όπως αντιλαμβάνεστε ένα τέτοιο εγχείρημα δεν ήταν καθόλου εύκολο να πραγματοποιηθεί (ενδεικτικό είναι ότι το παλεύει από το 2014) και αυτό γιατί επί σειρά ετών, οι αρχές προέβαλαν μία σειρά από εμπόδια στον θεοπάλαβο Mad Mike για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, ο Mike Hughes ύστερα από τα πολλά εμπόδια που συνάντησε κατάφερε να ξεπεράσει τα «γραφειοκρατικά» εμπόδια και πριν από μερικές μέρες εκτοξεύτηκε μαζί με τον πύραυλο του «Research Flat Earth» από την έρημο Μοχάβε, βρίσκοντας έναν τρόπο να παρακάμψει τις αντιρρήσεις των αρχών. Η κατασκευή του που κινείται με τη χρήση ατμού εκτοξεύθηκε κατακόρυφα και έφτασε σε ύψος 580 μέτρων από το έδαφος, πριν πέσει στη Γη. O θεοπάλαβος flat earther την γλίτωσε με μερικούς πόνους στη μέση, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε μερικούς μήνες σκοπεύει να φτάσει ακόμη υψηλότερα με τον αυτοσχέδιο πύραυλο του! Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και ας ελπίσουμε ότι δεν θα τραυματιστεί κανείς!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles