19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο Hugh Laurie επιστρέφει στην τηλεόραση και πάλι ως γιατρός!

    Kάποιος θα περίμενε πως ο Hugh Laurie θα έμενε μακριά από την τηλεόραση μετά από τα οκτώ χρόνια που πρωταγωνιστούσε ως Dr. Gregory House. Κάποιος επίσης θα φανταζόταν πως επειδή έπαιζε έναν γιατρό, δεν θα επέλεγε να ερμηνεύσει ξανά τόσο σύντομα έναν χαρακτήρα που κυκλοφορεί σε νοσοκομεία και ανάμεσα σε ασθενείς. Αυτοί οι “κάποιοι” δεν θα μπορούσαν να είχαν πιο λάθος, αφού ο Laurie υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στο νέο τηλεοπτικό δράμα ονόματι Chance, όπου υποδύεται έναν ιατροδικαστή ψυχολόγο!

    house-7505-1920x1200

    Το show είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Kem Nunn και σ’ αυτό θα δούμε τον Laurie να “φοράει” τα ρούχα του Eldon Chance, που κινείται και δουλεύει στο Σαν Φρανσίσκο. Μετά από μία εφήμερη σχέση με πολλές κακές στιγμές με μία γοητευτική ασθενή του, θα δει την ζωή του να παίρνει άσχημη τροπή αφού θα γίνει στόχος του καταπιεστικού άντρα της που τυχαίνει να είναι και ένας αδίστακτος αστυνομικός ντετέκτιβ. Την ίδια στιγμή ο Chance πρέπει να αντιμετωπίσει το δικό του δύσκολο διαζύγιο και την “τρελή” συμπεριφορά της έφηβης κόρης του.
    Ο Lenny Abrahamson (Frank) θα είναι executive producer αλλά και σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων της σειράς που έχει ήδη “κλείσει” για δύο σεζόν στο streaming service Hulu. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles