18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ο James Cameron επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Avatar 3

    Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι το Avatar 3 ήταν μία από τις πολλές blockbuster ταινίες που επλήγησαν από τα απανωτά εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η βιομηχανία. Το αρχικό σχέδιο για τις ταινίες του James Cameron ήταν να κυκλοφορήσουν με διαφορά δύο ετών, ξεκινώντας από το 2024.  Ωστόσο, η διαφημιστική εκστρατεία για το threequel σταδιακά άρχισε να σβήνει, με τους fans να αναζητούν spoilers στα special features του The Way of Water.

    Τα ευχάριστα είναι ότι ένα χρόνο μετά το sequel, ο Cameron δε φαίνεται να υποχωρεί στη νέα προτεινόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του 3ου Avatar, προς μεγάλη ανακούφιση των fans.

    Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Variety, ο σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Νέα Ζηλανδία ισχυρίστηκε ότι η post-production διαδικασία του Avatar ήταν «ταραχώδης». «Είμαστε σε μια πολύ ταραχώδη διετία αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο James Cameron. «Έτσι, η ημερομηνία του επόμενου Avatar θα είναι τα Χριστούγεννα του 2025».

    Ο σκηνοθέτης ισχυρίστηκε επίσης ότι σχεδίαζε να κάνει ταινίες Avatar στη Νέα Ζηλανδία “επ’ αόριστον”, πράγμα που σημαίνει ότι τα Avatar 4 και 5 είναι πιθανό να ακολουθήσουν τα βήματα του threequel.

    Το Avatar 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου 2025. Θα ακολουθήσει το τέταρτο στις 21 Δεκεμβρίου 2029 και το Avatar 5 στις 19 Δεκεμβρίου 2031.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες η διαχρονική “Φόνισσα” με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles