19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Jason Bourne επέστρεψε!

    Χθες το βράδυ και την ώρα προβολής του κορυφαίου ίσως αθλητικού event στον κόσμο, τον τελικό του Super Bowl, έπαιξε το teaser της επιστροφής του νέου φιλμ του Jason Bourne. Η Universal Pictures έλεγε πως το πρώτο trailer θα κατέφθανε προς τα τέλη του μήνα, ωστόσο όλοι ήταν υποψιασμένοι πως όλο και κάποια έκπληξη θα γινόταν χθες κατά την διάρκεια του αγώνα και θα έπαιρναν γεύση από το 5ο ομώνυμο φιλμ του franchise. Ο Matt Damon λοιπόν επιστρέφει στον μυθικό του ρόλο, τον “πράκτορα του σήμερα” -εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα βιβλία του Robert Ludlum- και τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός καθιέρωσε στην συνείδηση του κινηματογραφικού κοινού μαζί φυσικά με τον Paul Greengrass, σκηνοθέτη των απολαυστικών The Bourne Supremacy και The Bourne Ultimatum.

    maxresdefault

    Εκεί που θεωρούσαν όλοι εξαφανισμένο το πρώην μέλος της CIA εκείνος θα κάνει ένα δυνατό comeback για να ταράξει τα νερά, με την μεγάλη διαφορά όπως λέει στο trailer πως τώρα θυμάται τα πάντα και ξέρει ποιος είναι. Ο Tommy Lee Jones κάνει την εμφάνισή του ως ένας ανώτερος αξιωματικός της CIA και αυτό μόνο χαμόγελα θα μπορούσε να φέρει στους θεατές.
    Το trailer δεν αποκαλύπτει και πολλά, απλώς μας δίνει μία πρώτη εικόνα με τον Bourne σε στυλ αλά Fight Club να ισοπεδώνει τους αντιπάλους του.
    Το φιλμ που το σενάριό του έχουν γράψει οι Greengrass και Christopher Rouse αναμένεται στις 29 Ιουλίου.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles