22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    O Javier Bardem δεσμεύεται να εξαλείψει τον Jack Sparrow στο νέο trailer του Pirates of the Caribbean 5

    Η διαμάχη μεταξύ του Captain Salazar (Javier Bardem) και του Jack Sparrow (Johnny Depp) μοιάζει πιο φονική από ποτέ στο πιο πρόσφατο trailer της ταινίας «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales». Το νέο αυτό trailer του ενός λεπτού που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες προσπαθεί να ρίξει λίγο περισσότερο φως ως προς το γιατί ο Salazar έχει αυτή τη μνησικακία ενάντια στον Sparrow.

    piratesofthecaribbean5-scodelario-depp-thwaites-700x298

    «Οι πειρατές έχουν μυλύνει τις θάλασσες ολόκληρες γενιές, δεσμεύομαι να τους εξαλείψω όλους. Ο Jack Sparrow με καταράστηκε, επομένως θα πάρω την εκδίκησή μου», ακούγεται να λέει στο trailer. Όμως, διεισδύει και στην Kaya Scodelario, που ενσαρκώνει την Carina Smyth, η οποία θα διαδραματίσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάσωση του Sparrow και των υπόλοιπων πειρατών από τον Salazar. «Είμαι μια γυναίκα της επιστήμης, έχω επιλέξει να μην πιστεύω σε φαντάσματα», αναφέρει στο trailer, παρά το γεγονός ότι ένας στρατός φαντασμάτων κυνηγά τον Sparrow.

    Στο «Dead Men Tell No Tales» πρωταγωνιστούν επίσης οι Geoffrey Rush, Orlando Bloom, David Wenham, Brenton Thwaites, Golshifteh Farahani και Kevin McNally. Μπορείτε να δείτε το trailer της πέμπτης και τελευταίας ταινίας Pirates of the Caribbean μέσα από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο στο Facebook.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles