18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Kratos μιλάει την… ελληνικήν! Πλήρως μεταγλωττισμένο το God of War: Ragnarok!

    H Sony μας έχει αποδείξει κατά το παρελθόν ότι υποστηρίζει την ελληνική γλωσσά σε πολλούς από τους first-party exclusive τίτλους της και όπως μπορείτε να φανταστείτε το God of War: Ragnarok δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Συγκεκριμένα, η νέα περιπέτεια του Kratos θα έρθει με ελληνικά voice overs, ενώ παράλληλα το παιχνίδι των Sony Stanta Monica Studios θα υποστηρίζει επιλογή ελληνικών υποτίτλων και μενού.

    Χωρίς αμφιβολία, μια ακόμη σπουδαία κίνηση από τη Sony που δείχνει το πόσο πολύ στηρίζει την ελληνική αγορά και με έμπρακτο τρόπο. Το God of War: Ragnarok ανήκει αυτή τη στιγμή στο Top 5 των exclusives για PS4/PS5, το οποίο δικαίως συγκεντρώνει μοιραία πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αναμφίβολα πρόκειται για ένα AAA”blockbuster” game που θα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για πολύ καιρό ακόμη. Αν και το αρχικό σχέδιο ανέφερε ότι το Ragnarok θα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή μέσα στο 2021, ωστόσο η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας μετατέθηκε για το 2022, οπότε θα πρέπει να κάνουμε μερικούς μήνες υπομονή ακόμη. Δείτε το full ελληνικό trailer παρακάτω…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles