21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο MacGyver οδεύει προς το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

    O παλιός, γνωστός και αγαπημένος τηλεοπτικός χαρακτήρας που ακούει στο όνομα MacGyver είναι στα σκαριά για να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Αν και είναι ακόμα νωρίς και δεν έχουν πέσει ακόμα οι τυπικές υπογραφές, η New Line Cinema έχει βρει στο πρόσωπο του James Wan (βλέπε Saw, The Conjuring) τον κατάλληλο σκηνοθέτη που θα φτιάξει μία καινούργια ταινία βασισμένη στο τηλεοπτικό show των 80s. Ο Jason Richman (Bangkok Dangerous) έχει γράψει μία πρώτη μορφή του σεναρίου, που αυτή τη στιγμή επεξεργάζονται οι Brian και Mark Gunn. Φυσικά το μεγάλο ερώτημα, εάν δηλαδή ο Richard Dean Anderson θα επιστρέψει για να ερμηνεύσει το ρόλο που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως, θα συνεχίσει να πλανάται αφού προς το παρόν δεν έχει υπάρχει κάτι συγκεκριμένο επί του θέματος.
    Η σειρά που είχε διαρκέσει από το 1985 μέχρι το 1992, ήταν μία δημιουργία του Lee David Zlotoff και αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα hit στην ιστορία της τηλεόρασης, ενώ μάλιστα το όνομα “MacGyver” κατέληξε να γίνει… ρήμα του slang αμερικάνικου τρόπου έκφρασης!
    Την τελευταία φορά πάντως που ο ώριμος πλέον Richard Dean Anderson αναβίωσε το ρόλο του MacGyver ήταν πολύ πρόσφατα, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτό συνέβη για τις ανάγκες μίας σειράς short movies, που γύρισε η Mercedes-Benz για την προώθηση του μοντέλου της Citan.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles