18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Mark Barnett αναλαμβάνει τα ηνία της Mastercard Europe: Digital culture και καινοτομία στις προτεραιότητες της εταιρείας

    Ο Mark Barnett θα διαδεχθεί από την 1η Ιουνίου 2020 τον Javier Perez, Πρόεδρο της Mastercard Europe, ο οποίος συνταξιοδοτείται στο τέλος του τρέχοντος έτους. Ο νέος πρόεδρος της Mastercard, πριν την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, διατέλεσε Divisional President για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τις Σκανδιναβικές χώρες και τις χώρες της Βαλτικής.  Χαρακτηρίζεται από το μεγάλο εύρος γνώσεων που κατέχει για τη βιομηχανία, καθώς και για τις αναδυόμενες τεχνολογίες στον χώρο των πληρωμών, οι οποίες αναδιαμορφώνουν καταλυτικά τον τρόπο με τον οποίο συναλλάσσονται καθημερινά οι καταναλωτές, στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

    Να σημειωθεί ότι ο Barnett, εργάζεται στη Mastercard από το 2003, έχοντας αναλάβει πληθώρα ηγετικών ρόλων στην εταιρεία, μεταξύ των οποίων επικεφαλής των συμβούλων πληρωμών, αρχικά για την περιοχή της Ευρώπης και στη συνέχεια, για τη παγκόσμια κοινότητα.

    Στο μεταξύ, όπως ανακοινώσε η Mastercard, ο νέος ρόλος του Mark Barnett θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2020, ενώ ο Πρόεδρος της Mastercard Europe θα αναφέρεται στον Gilberto Caldart, Πρόεδρο Διεθνών Αγορών.

    Αναφερόμενος στον νέο του ρόλο, ο Mark Barnett, είπε τα ακόλουθα:«Διανύουμε μια πολύ σημαντική περίοδο για τη Mastercard, ειδικά για την περιοχή της Ευρώπης. Η ανάληψη της ηγεσίας της εταιρείας σε μία τόσο δυναμική και πολυσυλλεκτική γεωγραφική περιοχή, όπως είναι αυτή της Ευρώπης, με χαροποιεί ιδιαίτερα. Η Mastercard, αποτελεί τη μόνη ουσιαστικά πολύπλευρη εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο των πληρωμών στην Ευρώπη, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε απλούς και ασφαλείς τρόπους συναλλαγών στην περιοχή. Ανυπομονώ να συνεχίσω να καλλιεργώ την εταιρική μας κουλτούρα, η οποία προωθεί νέες τεχνολογίες και στηρίζει την καινοτομία. Βασικός γνώμονας των ενεργειών μας είναι η ενίσχυση της θέσης μας, ως πολύτιμος συνεργάτης για όλους όσους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Η Mastercard πρωτοστατεί στην περιοχή της Ευρώπης στην προσπάθεια ουσιαστικής ενδυνάμωσης των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και των οικονομιών. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να ηγηθώ μίας ομάδας και μίας εταιρείας, η οποία εστιάζει στη βελτίωση και διευκόλυνση της ζωής των ανθρώπων».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles