15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Ο Μπάτσος του Beverly Hills 4: Στον «αέρα» το πρώτο trailer με Eddie Murphy και αγαπημένο cast από τα… παλιά

    Ο Μπάτσος του Beverly Hills αποτέλεσε ένα franchise που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’80. Τώρα, ο Eddie Murphy επιστρέφει στο ρόλο του αστυνομικού από το Detroit, με την υπόσχεση να χαρίσει για μια ακόμη φορά άφθονες στιγμές γέλιου.

    Η 4η ταινία με τίτλο “Beverly Hills Cop: Axel F” θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2024 στο Netflix και πλέον μπορούμε να πάρουμε μια γεύση, παρακολουθώντας το trailer που βγήκε στον «αέρα» τις τελευταίες ώρες.

    Σημειώνεται ότι ο Murphy δεν είναι ο μόνος που επιστρέφει από το γνωστό και αγαπημένο cast. Μαζί του θα δούμε τους Judge Reinhold ως ντετέκτιβ Billy Rosewood, John Ashton ως Sgt. Taggart, Paul Reiser και Bronson Pinchot, σε μια ταινία που τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Mark Molloy.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Όσον αφορά την πλοκή της νέας ταινίας, το Netflix αναφέρει: “Ο ντετέκτιβ Άξελ Φόλι (Έντι Μέρφι) επιστρέφει στη δράση στο Μπέβερλι Χιλς. Όταν απειλείται η ζωή της κόρης του, εκείνη (Τέιλουρ Πέιτζ) και ο Φόλι ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν νέο συνεργάτη (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) και τους παλιόφιλους Μπίλι Ρόουζγουντ (Τζατζ Ράινχολντ) και Τζον Τάγκαρτ (Τζον Άστον), για να ξεσκεπάσουν τη συνωμοσία.”

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix top10: Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες σειρές και ταινίες για το 2023 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles