17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο πιο φανατικός “οπαδός” της Apple

    Τα εισιτήρια για το συνέδριο προγραμματιστών WWDC της αμερικανικής εταιρείας ξεπούλησαν μέσα σε δύο ώρες, αποδεικνύοντας τη “φρενίτιδα” των υποστηρικτών της που δε φαίνεται να πτοούνται από το “τσουχτερό” εισιτήριο.

    Λόγω της πολιτικής της Apple στο συγκεκριμένο θέμα, τα εισιτήρια δεν μπορούν να μεταπωληθούν, παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι ένας fan της θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει ένα από αυτά. Ακόμη κι αν χρειαστεί να… απαρνηθεί το όνομά του!

    Πρόκειται για έναν κάτοικο του San Francisco, που φαίνεται πως επιθυμεί… απεγνωσμένα να παρακολουθήσει το συνέδριο, ώστε έβαλε αγγελία στο Craigslist, στην οποία προσφέρεται να δώσει σε κάποιον 1.600 δολάρια για το εισιτήριο – δε σταματά όμως εκεί. Αναφέρει ότι σκοπεύει να… αλλάξει το όνομά του σε αυτό του “πωλητή”, ώστε το εισιτήριο να είναι “νόμιμο”.

    Σημειώνει, επιπλέον, ότι προτίθεται να κάνει διάφορα “θελήματα” σε αυτόν που θα του πουλήσει το εισιτήριο (όπως το να επισκέπτεται το… “γέροντα” παππού του μία φορά το μήνα!), ενώ, παράλληλα, προσφέρει και bonus 500 δολαρίων, αν το όνομά του πωλητή είναι… Jebodiah!

    Αν διαβάσετε προσεκτικά την αγγελία, θα τη βρείτε όντως αρκετά “αστεία”, οπότε δύο συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε: ή κάποιος κάνει πλάκα ή είναι πραγματικά “τρελός” fan της εταιρείας του “μήλου”…

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles