12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ο πόλεμος του #deletefacebook: Ο Elon Musk διέγραψε τις Facebook pages των Tesla και Space X

    Το σκάνδαλο της Cambridge Analytica βρίσκεται σε πλήρη …αποκάλυψη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εξοργιστεί με το Facebook μετά από τις νέες διαρροές. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Elon Musk με τον επιχειρηματία να προχωρά σε δραστικά μέτρα, διαγράφοντας τις σελίδες στο Facebook της Tesla και της Space X.

    elon musk

    Όλα ξεκίνησαν από μία συζήτηση στο Twitter, όταν ο Musk απάντησε σε ένα από τα μηνύματα του Brian Acton, συνιδρυτή του WhatsApp (ιδιοκτησίας πλέον του Facebook) που περιείχαν το hashtag #deletefacebook. Ένας από τους followers, κατόπιν, ρώτησε τον Musk γιατί δε διαγράφει τη σελίδα της SpaceX και η απάντησή του ήταν άμεση. Είπε ότι δε γνώριζε κάν ότι υπήρχε και, λίγο αργότερα, τόσο αυτή η Facebook Page όσο και αυτή της Tesla ήταν παρελθόν.

    Τις προηγούμενες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι η Cambridge Analytica, μία συμβουλευτική εταιρεία που εργάστηκε για την προεκλογική εκστρατεία του Donald Trump είχε αποκτήσει “παράνομα”  δεδομένα 50 εκατ. χρηστών του Facebook. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα “κύμα” ανυσυχίας και οργής απέναντι στο Facebook. με το hashtag #deleteFacebook να κυριαρχεί στο Twitter.

    deletefacebook

    Τόσο η Space X όσο και η Tesla, πάντως, να σημειωθεί ότι διατηρούν τις σελίδες τους στο Instagram, ιδιοκτησίας επίσης του Facebook.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles