13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Riddler (Γρίφος) αποκαλύπτεται στο νέο trailer του Batman

    Μπορεί να απέχουμε μερικούς μήνες από την πρεμιέρα της νέας ταινίας Batman, όμως το ενδιαφέρον για την επερχόμενη σκηνοθετική απόπειρα του Matt Reeves είναι ήδη αυξημένο. Εν μέσω της εορταστικής περιόδου, η Warner Bros. παρουσίασε ένα νέο trailer, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η σχέση του Batman και της Catwoman.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τον Robert Pattinson και τη Zoë Kravitz να ξετυλίζουν το “κουβάρι” της σχέσης τους, η οποία συνοδεύεται από αρκετά ερωτηματικά. Είναι η Catwoman σύμμαχος του Bruce Waune ή προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς; Παράλληλα, ο Riddler (Paul Dano) εμφανίζεται ως troll στο FaceTime και διευκρινίζει πως ξέρει την πραγματική ταυτότητα του ήρωα.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Η ταινία The Batman θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις αρχές Μαρτίου του 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ματιά στον Nathan Drake του Tom Holland στο τελευταίο trailer του Uncharted

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles