21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Robert Downey Jr. είδε μαζί με παιδιά το Captain America: The Winter Soldier

    O “Tony Stark” είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, κάτι που επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά με τις ιστορίες που προκύπτουν κατά καιρούς αριστερά και δεξιά. Ο Robert Downey Jr. λοιπόν δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να παρατήσει όλες τις δουλειές του για να δει μαζί με ένα τσούρμο παιδιών το Captain America: The Winter Soldier!

    robert-downey-jr-rdj-winter-soldier-screening-fullsize

    Για όλα φταίει η 5χρονη κόρη του Jamie Foxx που επέμενε να στηθεί ένα Iron Man concept για το πάρτι γενεθλίων της. Και η οποία συν τοις άλλοις είπε σε όλους τους φίλους της πως γνώριζε τον πραγματικό Tony Stark και πως θα τον έφερνε στο πάρτι! Ο Foxx έστειλε δειλά δειλά ένα μήνυμα στον Downey Jr. περιγράφοντάς του την κατάσταση, χωρίς να περιμένει και πολλά από έναν τόσο πολυάσχολο ηθοποιό.
    Αλλά είπαμε, ο Downey Jr. είναι απίστευτα cool. Όχι μόνο εμφανίστηκε, όχι μόνο είδε με τα παιδιά την ταινία, όχι μόνο τους πήγε και παιχνίδια, αλλά κάθησε μαζί τους και όλη τη μέρα. Την παραπάνω φωτογραφία την ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook γράφοντας “Let the partaaaaay begin!!!”.
    Την συγκεκριμένη ιστορία την αφιερώνουμε σε όλους τους ψωνισμένους Έλληνες “σταρ” που δεν βλέπουν την τύφλα τους από την ματαιοδοξία… Αυτά. (Πηγή: Uproxx)

    rooney

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles