23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    O Robert Downey Jr. ανακοινώθηκε και επίσημα στο Spider-Man: Homecoming!

    Μπορεί να τους είδαμε να μοιράζονται για λίγο την οθόνη στο επερχόμενο Captain America: Civil War, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους θα γίνει πολύ πιο στενή από εδώ και πέρα. Η Sony Pictures ανακοίνωσε πως ο Robert Downey Jr., o κύριος Tony Stark, o Iron Man αυτοπροσώπως θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Spider-Man: Homecoming σ’ ένα αν μη τι άλλο πολύ ενδιαφέρον crossover!

    iron-man-and-spider-man

    Ο Downey είχε πρόσφατα αφήσει υπόνοιες γι’ αυτή την συνάντηση και φυσικά ο Kevin Feige, αφεντικό των Marvel Studios είχε δηλώσει πως θα έπρεπε να περιμένουμε την εμφάνιση χαρακτήρων της Marvel στο φιλμ. Και ιδού που η φήμη επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Στο CinemaCon κάποιοι λίγοι τυχεροί είχαν δει πλάνα με τον ολοκαίνουργιο Spider-Man, Tom Holland να γυρίζει σπίτι και να βρίσκει την θεία του May (Marisa Tomei) να μιλάει με τον Iron Man, ωστόσο λεπτομέρεις και επίσημες ανακοινώσεις δεν είχαν γίνει μέχρι σήμερα, αφήνοντας τα πράγματα φλου. 
    Το σενάριο του φιλμ έχουν γράψει οι John Francis Daley και Jonathan Goldstein ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Jon Watts. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Ατλάντα και το φιλμ έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles