19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    O Serious Sam επιστρέφει με το 4ο game του και τα πράγματα είναι πιο «serious» από ποτέ (στο περίπου)!

    Το Serious Sam είναι το first-person shooter που απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να ξεδώσουν πυροβολώντας ακατάπαυστα τις άπειρες ορδές των εχθρών που κατευθύνονται προς το μέρος του! Ε ύστερα από χρόνια φημών και αναβολών στο development, ο Serious Sam επιστρέφει τον προσεχή Αύγουστο σε PC (Stadia και Steam), ενώ το 2021 θα το δούμε και σε Xbox One και PS4.

    Το Serious Sam 4 αναμένεται να αποτελέσει ένα prequel στα προηγούμενα τρία games της δημοφιλούς σειράς. Η ανθρωπότητα δέχεται ανηλεή πόλεμο από τις ορδές των εξωγήινων Mental, θέτοντας σε κίνδυνο την επιβίωση της ανθρωπότητας. Εκεί είναι που αναλαμβάνει δράση η γκροτέσκα φιγούρα του θεοπάλαβου Sam, ο οποίος μαζί με ένα σώμα επίλεκτων (και επίσης) θεοπάλαβων commandos επιχειρεί να στείλει τους εξωγήινους από εκεί που… ήρθαν ή στην κόλαση που είναι λίγο πιο κοντά. Όπως όλα τα games της δημοφιλούς σειράς η ξέφρενη δράση, το τρελό χιούμορ, οι cheesy ατάκες, τα πανίσχυρα όπλα και φυσικά ο εκκεντρικός Sam χαρίζουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού σε όλους τους fans των first-person shooters.

    Με το Legion System που απεικονίζει χιλιάδες εχθρούς ταυτόχρονα στην οθόνη να ξεχωρίζει, αλλά και τη δυνατότητα για Co-Op gameplay, το Serious Sam 4 φαίνεται από τώρα ότι θα προσφέρει απλόχερα μπόλικη εκρηκτική δράση και φυσικά ατελείωτο χαβαλέ! Δείτε και τα videos που ακολουθούν για να μπείτε στο κλίμα…

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles