18.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Ο σκηνοθέτης του Dune αποκαλύπτει: Έτοιμο το σενάριο για την 3η ταινία

    Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2024 είναι αναμφίβολα η συνέχεια του sci-fi έπους Dune: Part Two του Denis Villeneuve. Η ταινία θα ακολουθήσει τον Paul Atreides (Timothée Chalamet) καθώς ενώνεται με την Chani (Zendaya) και τους ανθρώπους της στον έρημο πλανήτη Arrakis, για να κερδίσει τον πόλεμο εναντίον του House Harkonnen. Οι fans του Dune περίμεναν αυτό το sequel από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας το 2021 και φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για μια τρίτη ταινία εάν πάρει το πράσινο φως, καθώς ο Villeneuve αποκάλυψε ότι το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

    Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Νότια Κορέα, ο Villeneuve δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι σκοπεύει να γυρίσει μια τρίτη ταινία – Dune Messiah -, αφού το σενάριο για αυτό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.  «Το Dune Messiah έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος», είπε ο Villeneuve. «Υπάρχει το όνειρο να κάνουμε μια τρίτη ταινία… Θα ήταν απολύτως λογικό για μένα». Ωστόσο, ο σκηνοθέτης έσπευσε να τονίσει ότι δεν θα πηδήξει κατευθείαν σε μια τρίτη ταινία Dune δηλώνοντας: «Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψω στον Arrakis. Μπορεί να κάνω μια παράκαμψη πριν, απλά για να φύγω από τον ήλιο. Για την ψυχική μου υγεία, θα μπορούσα να κάνω κάτι ενδιάμεσα, αλλά το όνειρό μου θα ήταν να πάω για τελευταία φορά σε αυτόν τον πλανήτη που αγαπώ».

    Αν και ο Villeneuve είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα πίσω από τους πολέμους στον έρημο πλανήτη, εξακολουθεί να είναι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα δει το Dune: Part Two, το οποίο είπε ότι θεωρεί καλύτερο από το πρώτο μέρος.  «Για μένα, αυτή η ταινία είναι πολύ καλύτερη από το πρώτο μέρος. Υπάρχει μια σχέση με τους χαρακτήρες», εξήγησε ο Villeneuve, «προσπαθούσα να φτάσω σε μια ένταση και μια ποιότητα συναισθημάτων που δεν έφτασα με το “Part One”. Δεν λέω ότι η ταινία είναι τέλεια, αλλά είμαι πιο χαρούμενος με το “Part Two” παρά με το “Part One”. Ανυπομονώ να το μοιραστώ με τους fans και τους θεατές».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles