20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Superman θα αποκτήσει την δική του prequel σειρά και λέγεται Krypton

    H DC Comics ακολουθεί μία πολύ δυναμική πολιτική τα τελευταία χρόνια όσο αφορά τη μικρή οθόνη και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έχει σκοπό να σταματήσει. Έτσι μετά το επιτυχημένο τεστ του Gotham, αποφάσισε να δοκιμάσει το ίδιο prequel concept και για τον Superman, ετοιμάζοντας την σειρά Krypton με το γνωστό και μη εξαιρετέο καλωδιακό κανάλι Syfy.

    KryptonLogo-12801-720x405

    Η σειρά θα έχει την υπογραφεί του David S Goyer, που έγραψε το σενάριο του κινηματογραφικού reboot του Superman, Man of Steel. 
    Σύμφωνα με το Entertainment Weekly η ιστορία πηγαίνει πίσω στο παρελθόν, αφού ακολουθεί τα βήματα του παππού του Superman που θα φέρει την ελπίδα και την ισότητα στον πλανήτη Krypton που βρίσκεται σε αναταραχή.
    Ο Goyer θα είναι executive producer μαζί με τον Ian B Goldberg, που πρόσφατα δούλεψε στο Once Upon A Time. O Goldberg έγραψε τον πιλότο του show επάνω σε μία ιδέα που δούλεψε μαζί με τον Goyer.
    Σίγουρα η επιτυχία του Gotham που έδειξε καλά νούμερα την πρώτη σεζόν στο κανάλι Fox και από 16 επεισόδια πήγε στα 22, έπαιξε ρόλο στην απόφαση της DC Comics που πλέον κυριαρχεί στην τηλεόραση με το πακέτο των Arrow και The Flash για το The CWConstantine για το NBC και φυσικά το Gotham.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles