21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    O superstar του ποδοσφαίρου, Mohamed Salah γίνεται ο πρεσβευτής της Oppo!

    Είναι σύνηθες οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας να χρησιμοποιούν διάσημους αστέρες από τον χώρο του αθλητισμού για να προμοτάρουν καλύτερα τα προϊόντα τους. Η Oppo, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κραταιές δυνάμεις στην κινεζική αγορά, επέλεξε πρόσφατα τον διάσημο ποδοσφαιριστή της Liverpoool και της Εθνικής Αιγύπτου για να παρουσιάσει τα προϊόντα της γνωστής εταιρείας.

    Λόγω της καταγωγής του, ο Salah θα είναι ο πρεσβευτής για τις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής και η συνεργασία ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και στην Oppo ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου Reno 3, μίας συσκευής η οποία διακρίνεται για την εμπρόσθια κάμερα του στα 44MP, το quad-camera setup και τη ύπαρξη του Helio P90 SoC που βτίσκεται στο εσωτερικό του. H παραπάνω δυνατή συνεργασία αν μη τι άλλο αποδεικνύει την πρόθεση της γνωστής εταιρείας να παίξει «μεγάλη μπάλα» στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς οι ιθύνοντες δεν κρύβουν τη διάθεση τους να πρωταγωνιστήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles